SHOOT ! BABY !

Je bent zwanger! Dat is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Het is leven in haar meest pure vorm. Negen maanden lijkt eerst heel lang, maar voor je het weet ben je 6 maanden en begint je buik lekker te groeien. Je buik is het mooist te fotograferen tussen de 30 en 34 weken. Ook al voel je je misschien te dik, misschien zelfs wel opgeblazen. Ik doe er alles aan om je te laten stralen en te laten zien hoe je mooi je bent. Want zwangere vrouwen zijn nu eenmaal heel mooi. 

Ik hou van het leven zoals het is en dat is wat ik ook in mijn beelden wil laten terugkomen. Hoe gaaf is het om deze speciale periode vast te leggen. Een zwangerschapsfotoshoot is een cadeau voor het leven. Ik word altijd heel enthousiast van de mooie beelden die een shoot oplevert.

Wat kun je verwachten?

  • Je kiest een mooie locatie uit om de foto’s te maken. Ik help je ook graag bij het kiezen. Er zijn zoveel mooie plekjes! Dit mag buiten, maar ook bij jou thuis bijvoorbeeld. 
  • Je krijgt van mij een online galerij met de door mij geselecteerde en bewerkte beelden in kleur en/of zwart wit.
  • Je krijgt ook 10 digitale bestanden in hoge resolutie.
  • Als je wil kan je natuurlijk extra foto’s bij bestellen. 
  • Geen onverwachte kosten, maar een vast tarief €180,- inclusief BTW. Reiskosten zijn € 0,39 per kilometer en de eerste 10 kilometer krijg je van mij!